Dierenkliniek Parkweg
Voorburg
070 387 08 93
Parkweg 211

Welkom bij Dierenkliniek Parkweg! Uw dierenarts in Voorburg sinds 1982 (voorheen Roest). Wij bieden betrokken zorg en nemen de tijd voor u en uw huisdier.

Een afspraak maken?

Bel ons voor advies

Met een jaarlijkse controle en vaccinaties kunnen veel problemen voorkomen worden. Het is altijd een goed idee om contact op te nemen als u eventuele wijzigingen merkt in activiteitsniveau, eetlust, gedrag of persoonlijkheid van uw huisdier.

U kunt dagelijks terecht aan de balie en altijd bellen met een van onze dierenartsassistentes voor overleg, vragen over voeding of om een afspraak te maken. Indien gewenst kunnen we ook bij u thuis komen. Bel ons op 070 387 08 93 of scroll naar beneden om online een afspraak te maken.

Dierenarts Bernard Thien

Welkom in onze praktijk


Al vroeg wist ik wat ik later wilde worden: dierenarts! Dat kon ook niet anders want het beroep van dierenarts is mij met de paplepel ingegoten; mijn vader èn opa waren dierenarts.

Naast de algemene praktijk heb ik een bijzondere belangstelling voor de preventieve diergeneeskunde: het vóórkomen van problemen, het geven van advies met betrekking tot de juiste voeding, het begeleiding/adviseren van het opgroeiende dier maar ook van de senioren onder de huisdieren, tandheelkunde en chirurgie bij hond en kat. Ook konijnen en cavia’s hebben mijn interesse. Daarnaast ligt mijn uitdaging in goede communicatie en duidelijke informatieverstrekking naar u als huisdierbezitter.

Wij bieden uitgebreide zorg en beschikken over diverse onderzoeksmethoden, zoals digitale röntgen en echo. Daarnaast kunnen wij diverse laboratorium onderzoeken, zoals bloedonderzoek, in huis doen waardoor wij snel resultaten hebben en gelijk met de beste behandeling van uw huisdier kunnen beginnen. Natuurlijk opereren wij ook. Bijna alle operaties, waaronder laparoscopische sterilisaties, worden bij ons in de kliniek uitgevoerd.

Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor u en uw huisdier. Daarom kunt u een afspraak bij ons plannen, zodat wij in alle rust uw huisdier kunnen onderzoeken en samen met u de resultaten en de eventuele behandeling kunnen bespreken. Uiteraard kunt u bij spoed zonder afspraak terecht! Buiten onze openingstijden is er ook altijd een dierenarts bereikbaar.

OPENINGSTIJDEN


Maandag
9:00 – 20:00
Dinsdag
9:00 – 18:00
Woensdag
9:00 – 20:00
Donderdag
9:00 – 18:00
Vrijdag
9:00 – 20:00

CONTACTGEGEVENS


070 387 08 93

info@dierenkliniekparkweg.nl

Plan een afspraak


PLAN EEN AFSPRAAK


Dierenarts

Bernard Thien


In 1982 is de dierenkliniek opgericht door dierenarts Roest. In januari 2013 heeft Dierenarts Bernard Thien de kliniek overgenomen en is de naam veranderd in Dierenkliniek Parkweg.
Dierenarts

Ariane Benedictus van Rossum


Ariane is sinds 2013 werkzaam binnen onze kliniek. In 2006 is zij afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde.
Paraveterinair

Tamara Treep


Tamara is sinds 2007 een bekend gezicht in de praktijk aan de Parkweg. Haar opleiding tot paraveterinair volgde zij op het Holland College Maasland. Tamara heeft zelf ook een hond (Senna) en twee konijnen (Pieter en Kaatje).
Paraveterinairs

Anouk en Amanda


Anouk en Amanda hebben de opleiding paraveterinair succesvol afgerond en zijn zeer enthousiast om u te assisteren. Amanda heeft een hond genaamd Corvo en Anouk een hond genaamd Vinny.Tot uw dienst

Onze DIENSTEN

U kunt dagelijks aan de balie en telefonisch terecht bij een van onze dierenartsassistentes voor het maken van afspraken en voor vragen over o.a. voeding.
Tevens verzorgen zij ook de “maand van het gebit“ in februari en puppy consultaties.

In April is het weer tijd voor de jaarlijkse vaccinatie van uw konijn. Mocht u niet ingeschreven staan bij ons met uw konijn maar wel interesse hebben om uw konijn te laten vaccineren kunt u ons altijd bellen voor informatie.


Voorkomen is beter dan genezen

Preventieve diergeneeskunde


Met een jaarlijkse controle en vaccinaties kunnen veel problemen voorkomen worden. Het is altijd een goed idee om contact op te nemen als u eventuele wijzigingen merkt in activiteitsniveau, eetlust, gedrag of persoonlijkheid van uw huisdier.Diagnose en behandeling

Interne diergeneeskunde


Interne diergeneeskunde is het deelgebied van de diergeneeskunde dat zich bezighoudt met het diagnosticeren en behandelen van ziekten van de interne organen van een dier. Denk hierbij aan nieren, lever, maag-darmkanaal, longen etc.Vaccineren of inenten

Vaccinaties


Vaccinatie is een belangrijke en effectieve manier om besmettelijke ziekten te voorkomen. Door vaccinatie wordt het lichaam voorbereid op een mogelijke infectie, waardoor het immuunsysteem direct in actie kan komen.Moderne apparatuur

Chirurgie / Operaties


De kliniek beschikt over een modern ingerichte operatiekamer. Op iedere werkdag worden chirurgische ingrepen uitgevoerd. Dit kan variëren van sterilisaties, castraties, bultjes verwijderen tot oogoperaties en velerlei andere ingrepen. Gebitsbehandelingen vinden plaats in de voorbereiding. Zo houden we de operatiekamer zo steriel mogelijk.
Voor een gezond gebit

Tandheelkunde


De tandheelkunde bevat alle problemen die ontstaan met betrekking tot de mond en het gebit.Huidproblemen

Dermatologie


Dermatologie bevat alle problemen die ontstaan met betrekking tot de huid.Jaarlijkse check-up

Konijnenspreekuur


Jaarlijkse controle en vaccinatie van uw konijn(en).O.a. röntgenfotografie

Radiologie / Echografie


Voor zowel röntgenfotografie als echografie kunt u bij ons terecht.Spoed dienst

Neem bij spoed gelijk contact op met onze kliniek (of kom direct langs).
Tijdens openingstijden kunt u bellen met 070-387 08 93.


Tot uw dienst

HULP BIJ SPOED


Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden, eerst bellen naar de Kliniek voor het nummer van de dienstdoende dierenarts of kijk op: www.dierenartsenkringhaaglanden.nl


Bel voor advies

KOM IN ACTIE


Wanneer uw huisdier zich anders gedraagt, weet u dat er iets niet in orde is. Maar hoe ernstig is de situatie? Bel ons voor advies.


DierenartsenKring

ALTIJD EEN ARTS


Voor spoedgevallen buiten openingstijden en in het weekend zijn wij al 35 jaar aangesloten bij de Dierenartsenkring Haaglanden; een Dienstverband met andere dierenklinieken.


Avond en weekend

24/7 BESCHIKBAAR


In de avonden en weekenden altijd twee dierenartsen in de regio beschikbaar voor spoedgevallen. Bel bij spoed met het nummer: 0900 222 24 56.

De beste referentie is een goed woord

KLANT REVIEWSLEONIE


“Goede dierenarts, vriendelijke medewerkers, kortom een aanrader als je nog een goede dierenarts zoekt! Ik kom hier al jaren toen dokter Roest er nog was.”SABINE


“Mijn hond is niet de makkelijkste en was bij het laatste bezoek niet van plan mee te werken. Er werd echt geduldig de tijd genomen om toch al het mogelijke voor elkaar te krijgen heel erg fijn.”CHIARA


Wij komen al jaren bij dierenkliniek Parkweg met onze honden. Ze zijn zeer betrokken bij dier en baas. Nemen echt de tijd en denken mee over alternatieven als medicatie bijvoorbeeld niet aanslaat of er nieuwe medicatie is. Onze reu heeft veel medicatie nodig en ze staan altijd voor ons klaar! Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan om hier met hun dier naartoe te gaan.”NICOLAS


“Have been going there for years. Both our cat and our dog are always well treated and in good health due to the proactive approach of the veterinary staff (doctors and assistants).”OPENINGSTIJDEN


Maandag
9:00 – 20:00
Dinsdag
9:00 – 18:00
Woensdag
9:00 – 20:00
Donderdag
9:00 – 18:00
Vrijdag
9:00 – 20:00

CONTACTGEGEVENS


070 387 08 93

info@dierenkliniekparkweg.nl

Plan een afspraak

Huisdieren Zorgplan

Veel huisdiereigenaren vinden het fijn om vooraf precies te weten hoeveel geld men jaarlijks kwijt is aan preventieve zorg. Voor deze groep klanten biedt Dierenkliniek Parkweg een gezondheidsprogramma voor huisdieren aan.


Geen verrassingen

Vast maandbedrag


Met een preventief gezondheidsplan kunnen huisdiereigenaren voor een vast bedrag per maand de kosten van preventieve zorg budgetteren.

Huisdiereneigenaren betalen dan een vast maandelijks bedrag waarmee ze de preventieve gezondheidszorg, zoals vaccinaties en anti-parasitaire middelen, kunnen betalen.


Welke zorg krijgt u?

Het abonnement


In het abonnement zit de jaarlijkse vaccinatie, 12 maanden anti-vlooien en tekenmiddelen, voor een jaar ontworming en een half jaarlijkse extra gezondheidscontrole bij de dierenarts.

Door middel van automatische incasso wordt er maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in onze praktijk.


Plus meer!

Aanvullende diensten


Daarnaast zijn er diverse extra services inclusief zoals nagels knippen, gebitscontrole en een telefonisch spreekuur. Ook krijgt u 10% korting op al onze andere producten en diensten. In het Huisdieren zorgplan van Dierenkliniek Parkweg is ook een extra gezondheidscontrole opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden.


Huisdierenzorgplan

Aanmelden


U kunt voor vragen of verdere uitleg telefonisch contact met ons opnemen.

Als u een zorgplan wilt afsluiten kunt u bij ons het huisdierenzorplan formulier vragen; U vult het in en levert het ondertekent bij Dierenkliniek Parkweg in. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is.

Copyright by Dierenkliniek Parkweg 2018. All rights reserved.