Uw dierenarts in Voorburg sinds 1982 (voorheen WHG Roest)

Bel ons voor advies op 070 387 08 93 
Parkweg 211, 2271 BA | Voorburg
info@dierenkliniekparkweg.nl


Betrokken zorg: Wij nemen de tijd voor u en uw huisdier


Het Huisdieren Zorg Plan
is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere zijn/haar jaarlijkse vaccinatie, anti-parasitaire middelen, gezondheidscontroles en deskundig advies.

Wat is een Huisdieren Zorg Plan?

Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Door middel van automatische incasso wordt er maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in onze praktijk.

Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze andere producten en diensten. In het Huisdieren zorgplan van dierenkliniek Parkweg is ook een extra gezondheidscontrole opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Het Huisdierenzorgplan is niet hetzelfde als een verzekering. Voor de onvoorziene kosten kunt u indien gewenst naast het Huisdierenzorgplan ook een diergezondheidsverzekering afsluiten bij een huisdierenverzekeraar.

Wat biedt het Huisdieren Zorg Plan?

· Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier, tweemaal per jaar, incl. advies over

· Jaarlijkse vaccinaties voor in Nederland

· Nagels knippen

· Telefonisch spreekuur

· Gebitscontrole

· Behandeling tegen vlooien en teken

· Ontwormingen

· Urine onderzoek (alleen het uitgebreide kattenpakket)

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan

Wilt u meer weten over het huisdierenzorgplan of een plan afsluiten? U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van de praktijk: zij geven u graag alle informatie.

Als u een zorgplan wilt afsluiten kunt u bij ons het huisdierenzorplan formulier vragen; U vult het in en levert het ondertekent bij Dierenkliniek Parkweg in. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is.

 

 


Maak van je dier geen asielzoeker, chip je dier!