Uw dierenarts in Voorburg sinds 1982 (voorheen WHG Roest)

Bel ons voor advies op 070 387 08 93 
Parkweg 211, 2271 BA | Voorburg
info@dierenkliniekparkweg.nl


Betrokken zorg: Wij nemen de tijd voor u en uw huisdier

Over Dierenkliniek Parkweg:

“Betrokken zorg op maat voor al uw huisdieren!”

In 1982 is de dierenkliniek opgericht (onder de naam J.C. Roest Dierenarts) door dierenarts Roest. In 2005 is dierenarts Bernard Thien er komen werken en in januari 2013 heeft hij de kliniek overgenomen (en is de naam veranderd in Dierenkliniek Parkweg).

Bij ons kunt u terecht voor betrokken zorg op maat. Wij begrijpen de waarde van uw huisdier als onderdeel van het gezin. Daarom hechten wij naast de algemene diergeneeskunde ook veel waarde aan preventieve diergeneeskunde: het vóórkomen van problemen! Dat is uiteindelijk altijd beter dan genezen. Wij geven u bijvoorbeeld graag advies met betrekking tot de juiste voeding, overgewicht, tandheelkunde en de zorg van pup en kitten tot senior. Een levenlang staan wij u en uw huisdier bij.

Wij bieden uitgebreide zorg en beschikken over diverse onderzoeksmethoden, zoals digitale röntgen en echo. Daarnaast kunnen wij diverse laboratorium onderzoeken, zoals bloedonderzoek, in huis doen waardoor wij snel resultaten hebben en gelijk met de beste behandeling van uw huisdier kunnen beginnen. Natuurlijk opereren wij ook. Bijna alle operaties, waaronder laparoscopische sterilisaties, worden bij ons in de kliniek uitgevoerd.

Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor u en uw huisdier. Daarom kunt u een afspraak bij ons plannen, zodat wij in alle rust uw huisdier kunnen onderzoeken en samen met u de resultaten en de eventuele behandeling kunnen bespreken.  Uiteraard kunt u bij spoed zonder afspraak terecht! Buiten onze openingstijden is er altijd een dierenarts bereikbaar.

Het team van Dierenkliniek Parkweg:

  

 

 

Bekijk de reportage over onze Praktijk:

Uw dierenarts in Voorburg
U kunt dagelijks aan de balie en telefonisch terecht bij een van onze dierenartsassistentes voor het maken van afspraken en voor vragen over o.a. voeding. 

Tevens verzorgen zij ook de "maand van het gebit" in februari en puppy consultaties.

In April is het weer tijd voor de jaarlijkse vaccinatie van uw konijn .Heeft u wel eens nagedacht over het verzekeren van uw huisdier?

Uw huisdier is volledig afhankelijk van u. Op zich is dat geen probleem, u doet dat immers met plezier en u krijgt er veel voor terug.

Maar ook uw hond of kat kan een ongeluk krijgen of onverwacht ziek worden.