Uw dierenarts in Voorburg sinds 1982 (voorheen WHG Roest)

Bel ons voor advies op 070 387 08 93 
Parkweg 211, 2271 BA | Voorburg
info@dierenkliniekparkweg.nl


Betrokken zorg: Wij nemen de tijd voor u en uw huisdier


Maand van het gebit:
Gebitsproblemen bij honden en katten verdienen alle aandacht. Maak nu een afspraak voor een gratis gebitscontrole!

 
Na drie jaar studie in Antwerpen en drie jaar in Gent is Saartje in 2008 afgestudeerd als dierenarts. Na haar studie is ze vrijwel meteen de praktijk ingegaan.

Na meerdere waarnemingen is ze in Pijnacker terecht gekomen voor anderhalf jaar om daarna over te stappen naar WHG dierenartsen waar ze twee jaar zowel bij WHG Roest in Voorburg als in het WHG Rotterdam dierenziekenhuis werkzaam was. Inmiddels werkt ze sinds september 2012 full time in Voorburg.

‘Ik vind veel vakgebieden leuk, maar heb extra interesse voor chirurgie, interne geneeskunde en oogheelkunde. Daarom volg ik regelmatig nascholingen in deze vakgebieden.

Ik interesseer me erg voor de kattengeneeskunde. Vooral de oudere patiënten verdienen wat extra aandacht. Omdat er vaak meerdere problemen zijn is het soms een puzzel om te zorgen dat ze zich zo goed mogelijk voelen op hun oude dag.

De kleinere dieren verdienen in mijn ogen dezelfde professionele aandacht als honden en katten. De kennis over konijnen, cavia’s en andere knaagdieren probeer ik daarom steeds up to date te houden.

Goede communicatie, betrokkenheid en fijne collega’s maken mijn werk elke dag uitdagend en interessant.'